Profesija: IT
Mājas lapa: www.cepure.lv

Mega ziņas.

Arhīvs
Aprīlis, 2024
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
1
2
3
4
5
16.maijs - diena, kad sašķelsies tauta!
Publicēts 14. maijā, 2009.
Pēdējā laikā atkal saasinājusies geju un lezbiešu tēma - 16.maijs ir diena, kad "sašķelsies" tauta utt... piedāvāju sagatavoties šim svarīgajam pasākumam kā nākas....

Nejauši ieklīdu interesantā lapā ar itin interesantiem rakstiem , kuras autors ir tautā plaši pazīstamais dziesminieks Kaspars Demiters - pēc šī konkrētā raksta izlasīšanas sapratu, ka mans aicinājums ir aicināt līdzpilsoņus uz krietna pretstata radīšanu šiem izdzimteņiem un okupantiem. Vēl vairāk - TVNET ziņās ziņa  par geju gājiena atļaušanu 16.maijā ir iekļauta īpašo ziņu kategorijā, kurai aizliegti komentāri! Esmu sagatavojis "īpašo" pretstata radīšanas recepti, lai šādi izgājieni no "izdzimteņu" puses neatkārtotos...

 

Kā jau pasaules vēsturē ir pierādīts, tad geji un lesbietes nav normāli un ir uzskatāmi par nevēlamiem objektiem ražīgajā un pareizi domājošajā tautas slānī - viņi ir tādas kā vēža šūnas, kuras ir "jāizgriež" un nepieciešams tās apklusināt reizi par visām reizēm kā brāļi Irānā to jau veiksmīgi ir izdarījuši. Arī mums vajadzētu būt mazāk iecietīgiem pret šiem izdzimteņiem. Tā kā jau Kaspars (un ne tikai) ierosinājis, ka mest gejam ar kaku ir Dievam svētīgs darbs, tad tieši to arī aicinu darīt! Tam ir jāsagatavojas laicīgi, jo, kā zināms, cilvēku ekskrementi mēdz pārnēsāt dažādas infekcijas, tādēļ katram sevi cienošam "anti-homītim" arī ir jāierodas 16. maijā pirms "homīšu" gājiena pašam ar savu kaku maisiņu un jāieņem vieta tieši tajā vietā, kur paredzēts gājiens. Minēšu arī svarīgas detaļas, kas jāievēro, lai varonīgā pretīmstāvēšana izdotos labi:

Vērtīgo lietu kaste

 

1. Visi ekrementi, vēmekļi, mīzali, puvekļi un beigtie dzīvnieki, protams, ir jāglabā ērti pārvietojamā un viegli izma

 

 

ntojamā, elegantā kartona kastē - izmērs, protams, ir katra paša ziņā un spēju robežās. Piemēram, šāds:

 

 

 

 

 

 

 

2. Visas sastāvdaļas nepieciešams ievietot hermētiski noslēgtās plastikāta kastītēs vai stikla burciņās.

  Kā sevišķu "zīmi" var uzskatīt, ja šīs kastītes vai burciņas būtu zilā krāsā vai ar zilu vāciņu!

3. Tālāk ir jāgādā par trauku piepildīšanu. Kā primārais substrāts jāmin paša personīgie ekskrementi, kuri iegūstami iti viegli - taču jāņem vērā, ka šādi, tādi ekskrementi nederēs - (kam gan derīgi ir izkaltuši vai sausi ekskrementi!? Nevienam - metiet tos ārā un paēdiet kārtīgas un treknas vakariņas - uzdzerot neatšķaidītu ābolu sulu!) - šeit noteikti jāievēro, ka šķidras substances ekskrementi ir visefektīvākie, taču tiem ir nepieciešama īpaša apiešanās - kā nekā tēmējums var neizdoties precīzs. Šajā gadījumā visabāk ir lietot izlietoto minerālūdens pudeli, kurai galā tieši pirms gājiena jāizdur caurums - tas nodrošinās spēcīgu spiedienu un pietiekamu precizitāti, lai apšļāktu pat visizveicīgākos "gomikus".

4. Ar urīnu arī nevajadzētu skopoties - tas, protams, jāpilda pudelēs un ar iepriekš aprakstīto metodi ir jāizlieto.

5. Vēl vēlams sagādāt vēmekļus, jo tiem ir spēcīga un specifiska smaka, kas "peģiku" atbrīvos no tieksmes uz visiem laikiem. Sagāde arī grūtības nesagādā. Vienkārši ievietojiet vidējo pirkstu rīklē (HA! Tas, protams, parādīs mūsu - pareizo cilvēku attieksmi pret "zilajiem" un "lesbām"!) un sākat kairināt - jau pēc brīža sāksies vemšanas reflekss. Svarīgi, ka vēmekļu savākšana ir salīdzinoši komplicēta darbība, jo spiediens ir ļoti liels un grūta ir bezzudumu savākšana. Lai to novērstu, vajadzīga ir plastmas vannīte, kurā šķidrumu nogādāt sākotnēji. Vēlāk vienkārši tas jāpārlej stikla burciņā.

 

 

 

 

 

 

6. Vēl vajadzīgs būtu arī kāds beigts dzīvnieks, kas kādu laiku jau pastāvējis un ir ieguvis nepatīkamo puvušā līķa aromātu - tas, protams, nav viegli unretajam izdosies, doties efekts būs vienreizējs. Jebkurš, kam trāpīs "nelaiķis" no "kaitīgā ieraduma" būs izārstēts uz visiem laikiem. Pilsētā diemžēl beigti dzīvnieki apkārt nemētājās, taču lielceļu malās tādiem vajadzētu būt atrodamiem. Der arī mazāki dzīvnieciņi - beigti baloži, vardes, zivis u.c.

 

 

 

 

 

 

 

7. Kā jau nopratāt, tad ar šo laimīgo skaitli uzskaiti beigšu. Pilnīgi pašsaprotami, ka pēdējais ingredients "anti-homīšu" kastē ir puvuši augļi un dārzeņi. Tie iegūstami pavisam viegli - mīļākajā lielveikalā akcijā jānopērk jebkuri augļi vai dārzeņi un pāris dienas jāpatur siltā vietā un noslēgtā traukā. Tie nogatavosies paši un būs gatavi lietošanai.

Tad nu visas šīs lietas liekiet lietā un ar saukļiem - "Nost ar gejiem!", "Rokas nost no mūsu bērniem!", "Mums jāglābj Latvija! Tradiconālā ģimene! No Sodomisko liberāļ pederastu Sātaniskajām briesmām! " utt. jāliek lietā. Ja šādu ļaužu būs daudz, nākamajos gados nebūs ne vēsts no "sabiedrības atkritumiem"! Tā lūk.

 

P.S> Protams, manis aprakstītais ir bezgaumīgs farss, taču manuprāt vistīrākais farss ir viss šis MILZĪGAIS PASĀKUMS ap šo gājienu. Vienreiz un par visām reizēm abām pusēm vajadzētu nomierināties un darīt, ko katrs uzskata par vajadzīgu, taču atklāti nelēkt acīs viens otram par ruporu izmantojot visus iespējamos medijus. Esmu runājis - HAUK!


Komentāri (7)
sviesta ērcīte: Neinteresējos kādā statusā pašlaik ir šis gājiens - aizliegts vai atļauts, bet man ir aicinājums uz sava veida kompromisu - seksuālo minoritāšu pārstāvji visi varētu pieteikties Rīgas minimaratona distancei! Jā jā! Tas noteikti ļautu sasniegt organizētāju izsapņoto rekordu - 10K dalībnieki. Savukārt ne-hetero pārstāvji būtu pasargāti drošības koridorā veselu 5km garumā un noteikti, ka tiktu arī pie balviņām kā atraktīvākie minimaratona dalībnieki. Būsim vienoti vienotības skrējienā!
15/05/2009 10:48
Karbonkuls: Gājiens ir atļauts - tur jau tas cepiens! Pilnīgi piekrītu, ka gājienu vajadzētu apvienot ar maratonu. Mīlestības un vienotības skrējiens! :*
15/05/2009 12:57
Mikausis: izlasot, ko tu te sarakstīji, nevar īsti saprast, kurš te ir slimāks- tu vai praidisti?
manuprāt, absolūts neizšķirts. novēlu veiksmi kaujā par šķīstajām kaku, čuru, vēmekļu, geju, lezbiešu un vienkārši idiotu pamatvērtībām...
15/05/2009 15:57
Karbonkuls: Manuprāt Mikauša k-gs neesi uztvēris manu domu, bet tik un tā esmu neizsakāmi pagodināts, ka esi uzskatījis par vajadzīgu izlasīt visu šo lielisko un pamācošo rakstu un pat veikt savai dziļajai būtībai atbilstošu komentāru. :*
15/05/2009 16:51
Karbonkuls: ~~~~~~~~~
Oficiāli atvainojos Intam, ka neesmu viņu pieminējis šī raksta tapšanas iemeslā! Tātad: Ints "pasvieda" ideju šim rakstam. Pateicos viņam par to.
~~~~~~~~~
15/05/2009 17:07
Ints: Paldies, Tava novēlotā atvainošanās tiek cēlsirdīgi pieņemta. :)
Tātad rīt visi tiekamies ap 12.00 pie Vērmanīša, ņemot līdzi Karbonkuļa aprakstīto pretošanās komplektu, izpildām savu pienākumu Tēvzemes labā, ierādām pederastiskajiem liberālsodomītiskajiem sātaniskajiem izdzimteņiem vietu, lai vēlāk ar labi padarīta darba sajūtu kopā ar ģimenēm un bērniem dotos zaļumos, ceptu desiņas un izdzertu kādu kausu alus. :)
15/05/2009 17:57
Viktors(Vika Vitja) (Gaiddu kkomentaaruss): Laps rakstts vajjag pistt nahuj toss jobannos piderus blje kursh te gallu galaa saimnieks nahuj
17/05/2009 13:35
Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Tava mājas lapa:
Ievadi šī portāla nosaukumu: